piatok 22. augusta 2008

Novinky

Kedze tu mame novy skolsky rok, bolo by dobre porobit aj nejake zmeny :) teda chce sa niekomu?:) asi by bolo dobre ak by kazdy poslal svoj mail aby som ho mohol zaregistrovat na publikovanie prispevkov(ti co uz mate nemusite ;o) ), taktiez dame uverejnovanie komentarom iba pre registrovanych uzivatelov, kedze obcas sa stane,ze napise niekto/nieco o co nema nikto zaujem. Taktiez si mozme otvorit na nejakom ftp serveri ucet(kde bude mat pristup kazdy),kde budeme moct vesat najake veci ako napriklad "zajtrajsie" testy, pomocky a podobne ;)
Este nejake navrhy?

btw. uz iba registrovany mozu pridavat komentare, takze kto nie je nech mi posle mail na zoli.goofy ( zavinac ) gmail . com mail s jeho menom a gmail konto

6 komentárov:

Evka povedal(a)...

no tak ja skusam ci som este registrovana :P Mozu sem vlastne pisat aj prvaci? ktory budu chodit na druhacke predmety? :)

Evka povedal(a)...

Oki takze ja mam taky mensi napad pre tych ktory nespravili nejak teda skolu a zas nastupuju, ci by nasi spolukolegovci buduci nemohli nejake veci dat sem s5, ktore by sa dali pouzit v prvom rocniku :) pripadne hodte kontakty kto ma ake materialy do skoly ;-)
dikes moc;-)

Zoli povedal(a)...

no to je dalsia vec... spravi sa aj nejaky ten archiv, kde budu z kazdeho rocnika veci ;) ale to nech je vsetko na tom jednom spominanom ftp servri ;)

Evka povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Evka povedal(a)...

supis diks ;-)

Lenciatko povedal(a)...

Je niekto na stranke, ake predmety si mozme vybrat ?? aCo si davate vy?